10 декабря 2014 г.

Батальон «Айдар» прибыл в Винницу. На борьбу с "майданом" (видео)

Пока оставшаяся в подчинении ВСУ часть «Айдара» выдвигается на передовую под Донецком, сохранившая верность Олегу Ляшко структура батальона под командой условно амнистированного бывшего комбата Олега Мельничука прибыла в его родную Винницу перехватывать инициативу.

Батальон «Айдар» прибыл в Винницу. На борьбу с
В городе идут споры о том, кто стоял за беспорядками - российская разведка, нацисты из партии «Свобода» или местный криминал. Милиция задерживает активистов: арестовано уже 4 человека, включая депутата облсовета по прозвищу "Хорт", который порвал портрет Петра Порошенко. Его уже посадили на 2 месяца на время следствия - суд признал портрет украинского президента госсимволикой.
А на площади перед обладминистрацией прошел добровольно-принудительный митинг уже противников «ВНР».
А Олег Мельничук с «Айдаром» дают пресс-конференцию и проводят закрытую встречу с общественностью, заявив, что винницкая власть народ не слышала, но и госучреждения штурмовать - неправильно.


По информации от Татьяны Монтян , ситуация там сложилась следующая :

ПОДІЗНАВАЛАСЯ Я ТУТ ПРО ПОДІЇ У ВІННИЦІ
Обрали у них там "народного губернатора" від "Сволоти", і сьогодні на 9.00 нібито планується черговий штурм обласної адміністрації, а на 16.00 - штурм місцевої ментівки. Нібито менти кажуть, що цацкатися не будуть, і якщо вся ця шваль полізе до складів зі зброєю - стрілятимуть на ураження.

Кажуть, що босота завозна - з Хмельницкого, бо місцеві якось манали підставляти бошки за "сволотівських" барыг. Хмельницький - тому що близько, доступно, дешево, і там, по ходу, базар закрили - тож людям треба десь заробити.
Платить за все це свято демократії нібито Фурман - екс-нардеп від "Сволоти", та Щербаковська - багаторічний керівник штабу "Батькивщини", але вона, звісно, платить не свої Також подейкують про Татусяка (рука Продівуса, екс-регіонала, рекетира, того самого, який намагався віджати бурштиновий бізнес в Рівненській області). Метою шабашу є, звісно ж, захоплення фактичної влади в регіоні. Простим активістам впарюють про реванш ригів.

Все почалося як корпоративний конфлікт губера Олійника від Порошенко (по суті, замість нього рулить "смотрящій" Аксельрод), та представника "від Майдану" (це 50 осіб, які гордо йменують себе "народним майданом Вінниччини") - Свитка, голови облради.
Мав місце банальний передерибан майна та бійня за посади керівників комунальних підприємств, але в якийсь момент люди Порошенка вирішили, що навіщо ж їм нахлібник, який по суті політичний імпотент (Свитко), за якого до того ж рулить "Батьківщина", і вирішили його зняти. Юльки та "сволотівці", які впали юлькам на хвіст, підняли бунт.

Результат всі самі бачили - Порох Хуйло, ла ла ла ла ла ла ла ла
Приводом нібито стало те, що натовп неадекватів з вибухопакетами не пустили в будівлю облради, і "обурений актив області" навіть не став слухати, чи знімуть Свитка, а просто вломився, потусувався, розбив два портрети Порошенка, і о 6 вечора (коли закінчився проплачений час) - всі вшилися. Складається враження, що вони думали відгребсти героїчних люлів та поволати, як їх жорстко побив Порох, а вийшло, що вони тіпо вломилися, перемогли і самі ментів побили.

А тепер сидять і думают: "А навіщо, а що далі робитимемо?!" Та, окрилені успіхом, думають таки владу взяти.

ЗІ. Аваков почав істерити :
===Arsen Avakov
«Народный губернатор» в Виннице..
Господи, какая же у нас огромная страна, и как много дураков.. Власть у нас, зачастую, плоха и не красива, и в Виннице в конфликте, говоря прямо - большого ума не проявила – но это же не повод быть настолько дебилами и настолько не дружить с головой. Это украинские патриоты? Поставили себя вровень с «народным» губернатором Славянска Пономаревым и прочими урками..?
Мрак. Меняйте власть, министров, милицию, судей, прокуроров.. Меняйте, люди! Многие из них того без сомнения заслуживают. Но, делайте это, не поддаваясь тактике и эмоциям идиотов! Сейчас есть возможности все делать иначе. Это же ваша страна – меняйте ее – не разрушайте дурью и другим не давайте!

=== Ну що тобі сказати, котику - ЗА ЩО БОРОВСЯ - НА ТЕ І НАПОРОВСЯ.


....................................................................................................................................................................
ДРУЗЬЯ! КАМРАДЫ! НЕ БУДЬТЕ "БЯКАМИ"! ПРОСМАТРИВАЯ РЕКЛАМНЫЕ ОБЬЯВЛЕНИЯ - ВЫ РЕАЛЬНО ПОМОГАЕТЕ!!!

Комментариев нет :

Отправить комментарий

Не нашли то, что искали ? Можно воспользоваться окошком ниже

Пользовательский поиск
alt
alt