25 августа 2014 г.

После парада. Донецкое гостеприимство и обиды свидомого украинца

Гей, дончане, разве так встречают вийско? А где традиционное гостеприимство?
Прочитавши на інтернет-сайті «ZIK» повідомлення  «Терористи з ДНР для піднесення «іміджу» таки провели наших полонених бійців центром Донецька, – ЗМІ» не зміг стримати своє обурення до ДОННЕЧАН.

Дійсно, як Ви могли провести без ретельної організації таку урочисту подію!
Де Ваші транспаранти з написами: «Щиро вітаємо українських військовополонених на землі Донбасу», «Дякуємо Вас за руйновані хати!», «Ви подарували нашим дітям щасливе дитинство!» «За Ваші кулі в лоба – наш земний уклін» і т.ін.?

Я не побачив групу людей у святковому одязі, які зустрічали би колону цих бравих полонених з хлібом та сіллю. Кажете закінчились! Ні, соромите мене, Ви вже отримали гуманітарну допомогу з Росії, а там це було. На митниці перевірили.

Чому шахтарі та їх близькі не хлопали по долонях і не кричали примовку «Хто не скаче, той москаль!»? Полоненим так було би значно легше пересуватися вулицями Донецьку.

І взагалі, що то були за прокляття та крики до хвацьких вояк: «Вбивці!», «Фашисти!». Так не можна. Дійсно, були потрібні інші слова, які підбадьорили би пригнічених представників славетного українського війська у ситуації, до якої їх довели кляті терористи. Ой! Я забув, Ви ж, також, і терористи, і сепаратисти. Наразі, хоча б проскандували: «Ми Вас довго чикали, наші любі бандеровці!», «Мало Ви нас повбивали!», «Дякуємо за велику кількість сирот!»…Не вже ж Ви не чекали їх, сидячі у підвалах під гул українських снарядів, які випускали наші Херої? Ви не були їм ради, коли ці лицарі заходили до Ваших домівок, шукаючи Ваших чоловіків, синів та доньок, а також з метою чим би у Вас поживитися.

Куди, шановні донеччани, заховали файних дівчат Донбасу. Не вже усі стали біженками або були вбиті? Ні! Ваша земля завжди була багата на гарних панянок. Повинно було щось залишитися. І треба було їх поставити повз тротуару, щоб вони могли підбігати до цих хоробріших із хоробріших, обнімати та цілувати їх, а також дарувати квіти.

А на який ляд, Ви пробивалися крізь вартових та робили спроби побити цих тріумфальних вояк!? А де веселі та невгамовні дітлахи? Чому ви їх не пустили юрбою, щоб ці горобчики стали поряд с цими визволителями Вашої землі та взяли їх за руку, а потім йшли, посміхаючись, гордою ходою поряд.

Де діди-ветерани або бабусі, які були в окупації під час ВВВ? Де, я Вас питаю? Вони, дякуючи Богові та «шановним лицарям», повинні були цілувати їм руки за свій порятунок.

А за яким бісом, Ви кидали пляшки з водою та яйцями, коли могли їм по українській традиції передати гарбуза.

Нарешті, де цих голінних вояк групове фото на фоні їхньої розбитої та горілої техніки. Не допрацювали!

У Вас ще є час виправити помилки до наступного такого параду, а привід вже є. 



VladWai, 24.08.14
                                                                                                                                Источник

Комментариев нет :

Отправить комментарий

Не нашли то, что искали ? Можно воспользоваться окошком ниже

Пользовательский поиск
alt
alt